Bitcoin Intraday Volatility eksploderer, men historisk er det kun lige at komme i gang

Bitcoin Intraday Volatility eksploderer, men historisk er det kun lige at komme i gang

Bitcoin-prisen handler nu endnu en gang omkring $ 20.000, og har med det medført en stigning i intradag-volatilitet, som kryptokurrencymarkedet endnu ikke har oplevet.

Ifølge et volatilitetsmåleværktøj er denne tendens dog kun lige begyndt og vil resultere i en eksplosiv tur til den næste tyrmarkedstop. Her er hvorfor det er „tid til at være opmærksom.“

Den legendariske analytiker John Bollinger kalder Top In Bitcoin … For nu

Den førende kryptokurrency ved markedsværdi, der handler tilbage omkring $ 20.000, har ændret spillet for kryptohandlere og investorer betydeligt. Bitcoin er tydeligt på et tyremarked nu, men selv de oplever stærke korrektioner.

Månedslukningen i november var et $ 6.000 fyldigt stearinlys, der markerede det største i aktivets korte historie. Den massive månedlige lukning er dog et tegn på, hvad der kommer. $ 6.000 træk pr. Måned bliver normen, hvilket oversættes til lige så store træk på kortere tidsrammer.

Et perfekt eksempel ankom i går, da Bitcoin oprindeligt blev afvist fra umiddelbart under $ 20.000. Afsætningen forårsagede et fald på 10% og $ 1.800 inden for en time, så ikke engang tre timer senere steg $ 1.500 og over 7%.

Det producerede mønster kunne dog være et „klassisk top-setup“ ifølge skaberen af Bollinger Bands selv.

Teknisk indikator Creator’s Side Tool siger, at volatilitet endnu ikke er kommet

Denne uge har været vild på kryptomarkeder. Den førende kryptokurrency efter markedsværdi satte en ny prisrekord og slog 2017-højden.

Men i stedet for at tilskynde øjeblikkelig FOMO, har det fået den legendariske skaber af Bollinger Bands, John Bollinger, til at udsende en advarsel om en mulig „klassisk topopsætning“, der dannes i Bitcoin.

Men der var mere i historien med hensyn til diagrammet, som Bollinger delte sammen med sin advarsel om at „være opmærksom.“ Ud over sin traditionelle Bollinger Bands-indikator inkluderede han også BB Width, som måler volatilitet og et værktøj kaldet B%, der viser, hvor prishandling er i forhold til de øvre eller nedre bånd.

Reproduktion af legendens diagram kaster lys over, hvor Bitcoin kunne være i løbet af valutatyrecyklussen. Bollinger-bandbredden tager kun lige nu op igen efter at have nået historisk lave niveauer for det spekulative aktiv.

Efterhånden som BTC vedtages, forventes volatiliteten at falde over tid, men der forventes stadig toppe og trug i de kommende år. I betragtning af hvor tidligt det er for Bitcoin som et aktiv på global skala, og BB-bredden lige nu stiger, er volatilitet ved at bringe chok og ærefrygt for krypto som aldrig før.